Voeding op maat

Voeding is onlosmakelijk verbonden met het behalen van jouw doelstellingen en daarmee de resultaten die jij wilt bereiken.

Eten moet makkelijk en lekker zijn. Daarbij moet het passen in je drukke (sociale) leven en ook nog eens verantwoord zijn.

Waarom jij niet de resultaten boekt die jij voor ogen hebt

Kortom omdat je niet weet hoe dit alles te combineren in juiste proporties en daarbij ook de juiste mate van begeleiding mist in dit proces.

Wat kun jij verwachten?

De essentie van een verantwoord, maar vooral lekker voedingspatroon in begrijpelijke taal aangereikt. Handige tips & tricks, makkelijke recepten die weinig tijd kosten en veel energie geven! Dit alles onder de juiste mate van coaching.

Wat zal jij niet krijgen van ons?

Jij krijgt geen standaard schema met precies daarin wat jij MOET eten, de hoeveelheid en wanneer te nuttigen. Jij zult geen dieetschema krijgen, wat vaak wordt gezien als iets tijdelijks en dus in onze ogen niet werkt.

Maar wat heb jij dan wel nodig?

Jij hebt advies nodig hoe gezonder te leven binnen jouw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. Jij hebt eerlijke en duidelijke coaching nodig die jou stukje bij beetje verder helpt in dit proces.

Geen één voedingspatroon hetzelfde. Ieder persoon heeft een ander leven, lichaamssamenstelling, ritme, mate van inspanning, budget, eetgewoontes. Kortom, het is maatwerk en zal zich dus nooit kunnen uiten in een ‘standaard’ voedingsschema.

TBM creëert een voedingsplan op maat, waar jij derest van je leven op kan voortborduren en op kan terugvallen. Vanuit de basis een fundament creëren waar jij je fijn bij voelt.

Leuk, maar hoe uit zich dat?

Jij krijgt op advies op maat bekeken vanuit jouw huidige voedingspatroon. Vanuit je huidige voedingspatroon nagaan waar aanpassingen kunnen worden gemaakt die bijdrage aan jouw doelen en daarmee het beoogde resultaat.

Door stukje bij beetje kleine aanpassingen aan te brengen waar nodig en vooral aan te geven WAAROM iets positief kan bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.

Dit allemaal overzichtelijk samengebracht in onze eigen TBM-App onder de juiste mate van coaching online en offline.

 

Even concreet; wat jou verder gaat helpen is:

Een customized voedingsplan met de benodigde coaching die jou stukje bij beetje helpt veranderen, afgestemd op jouw;

  • Persoonlijke smaak
  • Levensstijl
  • Budget

 Zie het als een verandering in je levensstijl nu. Naar een betere versie van jezelf. Voor eens en altijd.

 ‘Become a proud manager of your own body!’

VOOR ALTIJD LEKKER IN JE VEL MET TOTAL BODY MANAGEMENT

INTERESSE?

Bellen is gratis en vrijblijvend, ik ben erg benieuwd naar je verhaal! 

Mailen kan natuurlijk ook