Training op maat

De juiste mate én vorm van coaching, motivatie en management met betrekking tot een fit en gezond lichaam is hetgeen wat ik jou kan bieden. In de rol van trainer en coach fungeer ik als stok achter de deur voor hetgeen dat JIJ wilt bereiken.

Ik zoek samen naar een vorm van sport en bewegen die bij jou past, afgestemd op de samen gestelde doelen. Wij maken van sporten een beleving!

De basis van de trainingen bestaat uit verschillende effectieve vormen van (kracht)training. Door verschillende vormen van training te laten ervaren, kijken wij samen wat werkt voor JOU! Hetgeen wat werkt is hetgeen waar de nadruk om komt te liggen. Wij zoeken naar een vorm van bewegen die jij leuk vindt en met de juiste mate van begeleiding worden resultaten gecreëerd voor het leven.

Vormen van trainen

Personal training @private studio

Dé ultieme investering in jezelf om veel te leren over oefeningen, functioneel en effectief bewegen en trainen met FUN als rode draad. Dit allemaal onder een hoge mate van begeleiding in een private studio, dus geen pottenkijkers, alleen jij en ik. De 1-op-1 begeleiding zorgt voor een effectieve basis waarop gebouwd kan worden en waar jij je leven lang profijt van zult hebben. 

Personal training @home

Geen tijd en zin om naar de studio te komen? Dan kom ik toch lekker jouw kant op! Echt 1-op-1 training in je eigen vertrouwde omgeving. Ik maak gebruik van kekke tools en apparatuur die goed zijn uit te zetten in een garage, woonkamer of achtertuin. 

DUO training 

De naam zegt het al. Een 2-op-1 begeleiding, maar wel gericht op de persoonlijke samengestelde doelen. Is de drempel om alleen te komen eerste instantie toch te groot en wil jij wel de resultaten en voordelen ervaren van een personal trainer? Dan is DUO training ideaal voor jou! 

Smallgroup training

Hetzelfde principe  met dezelfde voordelen als DUO training alleen dan in een groter gezelschap. Geen overvolle groepslessen, maar kwalitatief hoogwaardige trainingen met de focus op persoonlijke aandacht. Daarbij is het tarief van een smallgroup nóg aantrekkelijker! Om de juiste mate van betrokkenheid en coaching te waarborgen, bied ik trainingen in groepjes tot een max van 6 personen. 

Samen trainen is..
vertrouwd
samen lol maken en staat voor nog meer FUN!
van elkaar leren
een extra motivatie en extra stok achter de deur vanuit je buddy
te realiseren tegen een aantrekkelijk tarief

Kortom, jij hebt een extra motivator, sparringspartner en maatje die jou laat doorzetten en pushen tot de max! Ik ben daar om een effectieve en leuke training te verzorgen en biedt coaching en correcties waar nodig.

 ‘Become a proud manager of your own body!’

VOOR ALTIJD LEKKER IN JE VEL MET TOTAL BODY MANAGEMENT

INTERESSE?

Bellen is gratis en vrijblijvend, ik ben erg benieuwd naar je verhaal! 

Mailen kan natuurlijk ook

BG-kickbox kopie

Waar de trainingen aan voldoen:

De wetenschap dient als fundament, maar ik kijk vooral naar wat er in de praktijk werkt voor jou! De juiste mix van deze twee principes zorgt voor een gedegen onderbouwd en vooral leuke training die bij jou past en waar jij je fijn bij voelt.

High end omgeving in Utrecht en Zeewolde met innovatieve attributen zonder pottenkijkers. Daardoor ook niet te hoeven wachten op apparaten waardoor het trainingsuur maximaal kan worden benut.

Veiligheid staat voorop en daarom zal er voorafgaand naar de belastbaarheid worden gekeken aan de hand van een uitgebreide bewegingsanalyse en een fitheidstest. Aan oneffenheden en pijntjes wordt extra aandacht besteed om de bewegingsuitslag te maximaliseren, daarmee de belastbaarheid te vergoten en daarbij toekomstige blessures te voorkomen.

Een flexibele houding vanuit mij en manier van coaching op een manier die jou aanspreekt. Ik leg jou altijd uit waarom jij iets moet doen in normale en begrijpelijke taal. Ik fungeer als klankbord, motivator en ben daar voor vragen.

Om progressie te meten wordt alles geregistreerd en teruggekoppeld. Alle gegevens van elke training worden nauwkeurig bijgehouden, om er zeker van te zijn dat je op elke mogelijke manier vooruitgaat.

Effectiviteit is de leidraad en ik probeer aan de hand van nieuwe en kekke tools de trainingen in te vullen. Oefeningen waar jij zelf nog nooit aan hebt gedacht. Dit om je skala aan kennis te vergroten, maar vooral om het leuk en uitdagend te maken.