Testimonials

“Een specialist in het optrainen en fit houden van mijn lijf. Hij houdt mij scherp en fris. Behalve een goede trainer is hij ook nog eens een super toffe gast.”

Danny Froger

Artiest

“Omdat ik veel aan het reizen ben is het soms lastig om een vast schema aan te houden. TBM is daarom perfect voor mij. Voor iedereen die het gevoel heeft dat een gezonde actieve lifestyle niet in je routine past is TBM zeker een aanrader!”

Isha van Dijk

Model & influencer
personal training zeewolde
personal training zeewolde
“Hessel is in staat om plezierig trainen te combineren met hard werken en mooie resultaten! Geen loze beloftes, de sleutel tot succes heb je uiteraard zelf in handen. De juiste handvatten en gevarieerde trainingen zijn iedere week weer een uitdaging. Trainen met TBM is zo wekelijks een (sport)feestje! Ik kan u Hessel dan ook met veel plezier en vertrouwen aanbevelen”
personal training zeewolde

Johan Henkes

Director Dotcomsport

“In de modellenwereld draait het om ‘de juiste maten.’ Hier naartoe werken en dat behouden is zwaar. Onder begeleiding van Hessel is het mij gelukt en zit ik nu al een geruime tijd in Milaan voor modellenwerk!! De pittige trainingssessies zijn het dus meer dan waard!”

personal training zeewolde

Regina Rossen

Model
personal training zeewolde
“Hessel is een topgozer met een duidelijke visie. Hij heeft kennis en passie voor wat hij doet.”

Martijn Berden

Profvoetballer Vitesse

“Door middel van een 20-wekenplan heeft TBM ervoor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit. Het resultaat liegt er niet om, 15 kg lichter en fitter dan ooit! Hessel is een superleuke en capabele trainer die je altijd weet te motiveren.”

Myra Dilmy

Senior accountant Samsung
personal training zeewolde
personal training zeewolde

“Al met al kan ik dus zeggen dat Hessel ervoor gezorgd heeft dat ik geen last meer van mijn knieën heb, ik nu fitter ben dan ooit, ik spieren heb die ik nooit eerder heb gehad en ik niet meer langer een kratbier hoef mee te sjouwen (-14kg).”

personal training zeewolde

Max de Kleijn

Student
“Wat Hessel met Total body management mij heeft gegeven is meer dan alleen die kilo’s eraf en mij fit voelen; Hij heeft mij geleerd dat je met doorzettingsvermogen alles kan bereiken.”
personal training zeewolde

Danny Hermsen

Fulltime job finance controll & vader van 3
personal training zeewolde
“Hessel is een leuke, scherpe en ondernemende personal trainer. Hij denkt goed mee met je wensen en combineert leuke trainingen met een goede train- en voedingsapp. Hij let goed op houding en schat goed in hoever je kunt gaan!  Als ondernemer met jonge kinderen voelt het soms druk maar door regelmatig een dag te beginnen met Hessel heb ik meer dan genoeg energie! De trainingen zijn vaak pittig, maar dat is natuurlijk ook de bedoeling.”
personal training zeewolde

Hans van Doesburg

Ondernemer financiële sector & vader van 2

“12 kilo afvallen in 12 weken.. Ik voel mij fitter dan ooit, zit veel #lekkerderinmevel, slaap beter en het voelt alsof ik de wereld aan kan. Niets is onmogelijk onder begeleiding van trainer en coach Hessel.”

personal training zeewolde

Fabian Fokker

Chefkok
personal training zeewolde
personal training zeewolde

“Omdat wij dag in dag uit met het plan bezig waren voelde ik mij niet alleen lekkerder in mijn vel, ook mijn kennis over voeding en krachttraining werd groter. TBM gaat met jou echt op zoek naar realistische doelen. Door de persoonlijke begeleiding voel je je gewaardeerd en snel op de juiste plek!”

tbm pt

Jochem Hol

Student