Marvin

Marvin

Hi all!

Ik ben Marvin en sinds juli 2020 werk ik voor Total Body Management als contentcreator. Ik ben voornamelijk bezig achter de schermen. Zo zorg ik er voor dat de website goed vindbaar is in Google en schrijf ik informatieve blogs over krachttraining, gezonde voeding en mindset. Maar hoe ben ik in dit wereldje terechtgekomen? 

Ervaring met overgewicht

In mijn jeugd ben ik veel te dik geweest. Tot ik er op mijn zeventiende helemaal klaar mee was. Ik gooide mijn sport- en eetpatroon drastisch om en ben 27 kilogram afvallen. Helaas wist ik toen weinig van gezond afvallen en deed ik het niet op de meest gezonde manier (lees: bijna niks meer eten en elke dag hardlopen). Hier werd echter mijn interesse in fitness en voedingsbegeleiding getriggerd. Toen wist ik dat ik anderen graag wilde helpen bij het fitter worden én begeleiding wilde bieden om dit op de meest gezonde manier te doen. 

Voedingsadviseur in Harderwijk & Zeewolde

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager en daarna heb ik nog een studie gevolgd tot gecertificeerd Voedingsadviseur. Tijdens mijn studies heb ik mezelf gespecialiseerd in o.a. Performance Psychology, Trainingsleer, Voedingsleer en Sportstimulering. Na mijn studie ben ik voor mijzelf begonnen als Voedingsadviseur in Harderwijk en ben ik mijn website Voeding-en-fitness.nl gestart. Inmiddels werk ik voor verschillende sportscholen en is mijn website uitgegroeid tot een populair online platform voor iedereen die meer wil weten over krachttraining en voedingsadviezen. Iets wat ik destijds totaal niet had durven dromen! 

Wil jij advies over je voedingspatroon en de rol die voeding speelt bij het verbeteren van je sportprestaties? Of heb jij een leuk idee voor een blog op de Total Body Management website? Stuur mij dan gerust een berichtje! 

Volg Marvin

Stuur Marvin een bericht

tbm marvin

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

TBM OPENT NIEUWE VESTIGING

HARDERWIJK

Schrijf je nu in voor meer info!

LET OP! Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Volg onze socials om niets te missen!

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!