Ludo

Ludo

Mijn naam is Ludo Rademaker, Personal Trainer & – Coach bij Total Body Management, wonend in Zeewolde en tevens werkzaam als Physical Performance Trainer bij FitPro-Institute in Laren.

Personal Trainer

Tijdens het afronden van de opleiding HBO Sportmanagement/ Sportkunde aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle ben ik mij gaan verdiepen en specialiseren als Personal Trainer. Specialiseren om eenieder te kunnen helpen en zo goed mogelijk te begeleiden. Denk aan het verliezen van gewicht, plezier krijgen in sporten, het beter worden binnen jouw sport of het ‘opnieuw leren’ en kunnen bewegen na een blessure. Het motiveert mij dan ook wanneer ik opmerk dat iemand beter in zijn vel zit en hij of zij blij en trots op zichzelf is bij het behalen van (kleine) persoonlijke doelen.

HBO opleiding Strength and Conditioning

In het dagelijks leven ben ik bijna altijd bezig met sport. Na ongeveer 17 jaar te hebben gevoetbald ben ik naast mijn werkzaamheden zelf actief met krachttraining en voeding. Om mijzelf te blijven ontwikkelen zal ik januari (2021) een nieuwe Post-HBO opleiding starten op het gebied van strength and conditioning en blijf ik boeken lezen om mijn kennis up to date te houden.

Volg Ludo

Stuur Ludo een bericht

TBM OPENT NIEUWE VESTIGING

HARDERWIJK

Schrijf je nu in voor meer info!

LET OP! Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Volg onze socials om niets te missen!

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!