Small Group Training in Zeewolde

Vind jij samen sporten leuker dan in je eentje trainen? Maar heb je wel behoefte aan persoonlijke begeleiding om jouw doelen te behalen? Dan heeft Total Body Management dé oplossing voor jou. Met onze Small Group Training in Zeewolde profiteer je van personal training, maar kun je gezellig trainen met een groepje tot 4 personen. Je staat er niet alleen voor als je fitter, gezonder en sterker wilt worden. Onder onze begeleiding werken we aan alle gezondheidsdoelen van jou en je sportmaatjes! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Sporten in kleine groepjes

Small Group Training is perfect wanneer je het lastig vindt om alleen naar een sportschool te gaan. Heb jij mensen om je heen nodig om je helemaal op je gemak te voelen? En vind jij het belangrijk om elkaar te motiveren? Dan is sporten in een klein groepje een goede keus. Samen met (maximaal) 3 vrienden, kennissen of familieleden ga jij aan de slag. Natuurlijk onder uitstekende begeleiding van het TBM Team!

De Smallgroup trainingen worden aangepast op jouw beweegniveau, doelstellingen en eventuele fysieke problemen. Zo bieden we jou de beste personal training in Zeewolde. Of je nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen of gespierder wilt worden. Op basis van een kennismaking en intake stellen we een plan samen om maximale resultaten te behalen.

Bovendien ben je met een Small Group training goedkoper uit dan wanneer je kiest voor 1-op-1 trainingen. Je deelt namelijk de prijs voor onze personal training in Zeewolde met je sportmaatjes. Dit maakt het nog aantrekkelijker om onder begeleiding van de Total Body Management trainers te komen werken aan jouw fitheid!

small group training in zeewolde

Small Group Training van Total Body Management

  • Met (max) 4 personen trainen onder begeleiding van onze personal trainer
  • Gratis intake en bewegingsanalyse
  • Trainingen afgestemd op jouw doel en niveau
  • Maandelijkse meting en progressiecheck
  • Toegang tot TBM online portal
  • Goedkoper dan 1-op-1 personal training

Small Group Training in Zeewolde

Gezondheid is belangrijker dan ooit, dus waar wacht je nog op? Wil jij samen met vrienden komen sporten bij Total Body Management? En wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten van Small Group Training in Zeewolde? Bekijk hier alle TBM Trajecten en kies een programma dat bij jou past. Naast groepstrainingen bieden we natuurlijk ook gewoon solo personal trainingen en Duo training (voor 2 personen). Meer informatie aanvragen? Stuur ons dan gerust een berichtje!

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

TBM OPENT NIEUWE VESTIGING

HARDERWIJK

Schrijf je nu in voor meer info!

LET OP! Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Volg onze socials om niets te missen!

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!