Duo PT in Zeewolde

Wil jij graag fitter en gezonder worden, maar vind je het lastig om deze stap alleen te zetten? Bij Total Body Management kun je kiezen voor Duo PT in Zeewolde. Kom samen met een vriend, vriendin of familielid sporten onder begeleiding en wordt sterker, slanker en gezonder. Wij begeleiden jou met personal training op maat, afgestemd op jouw doelen en bewegingsniveau. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Personal training in tweetallen

Duo trainingen van TBM hebben een aantal voordelen. We weten natuurlijk allemaal dat bewegen goed voor ons is en ons helpt om langer fit en vitaal te blijven. Wij helpen jou daar graag bij met persoonlijke begeleiding op maat. Zo bieden we jou de trainingen die aansluiten bij jouw wensen, trainingsniveau en zorgen we er natuurlijk voor dat het leuk en uitdagend is.

Voor iedereen die het een beetje eng vindt om alleen te gaan, of misschien niet altijd de motivatie heeft om te sporten, is een duo-training ideaal. Door samen met iemand te komen trainen weet je zeker dat je elkaar altijd kunt motiveren en dat je de ondersteuning hebt van een ’trainingsmaatje’.

Bovendien ben je met een duo training goedkoper uit dan wanneer je kiest voor 1-op-1 trainingen. Je deelt namelijk de prijs voor onze personal training in Zeewolde met je sportmaatje. Dit maakt het nog aantrekkelijker om onder begeleiding van de Total Body Management trainers te komen werken aan jouw fitheid!

duo pt in zeewolde

Duo trainingen Total Body Management

  • Met 2 personen trainen onder begeleiding van onze personal trainer
  • Gratis intake en bewegingsanalyse
  • Trainingen afgestemd op jouw doel en niveau
  • Maandelijkse meting en progressiecheck
  • Toegang tot TBM online portal

Duo PT in Zeewolde

Lijkt het jou leuk om samen met een bekende te komen sporten bij Total Body Management? En wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten van Duo PT in Zeewolde? Bekijk hier alle TBM Trajecten en kies een programma dat bij jou past. Naast duo-trainingen bieden we natuurlijk ook gewoon solo personal trainingen en Small Group training (voor groepjes tot 4 personen). Meer informatie aanvragen? Stuur ons dan gerust een berichtje!

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

TBM OPENT NIEUWE VESTIGING

HARDERWIJK

Schrijf je nu in voor meer info!

LET OP! Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Volg onze socials om niets te missen!

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!