Aanpak

Aanpak

Total Body Management staat voor no-nonsense, eerlijk, leuk, uitdagend, effectief en gericht op resultaat. We maken gebruik van ‘evidence based’ en ‘practice based’ methodieken in normale taal uitgelegd, dus begrijpelijk en logisch voor iedereen. Deze aanpak verwerken wij in onze personal trainingen in Zeewolde, of bij jou op de zaak!

Wij zoeken samen naar een vorm van sport en bewegen die bij jou past en vanuit daar gaan wij stukje bij beetje kijken wat wel en niet werkt met betrekking tot het aannemen van een gezondere levensstijl. Voor iedereen geldt een andere weg naar Rome in dit geval. 

Leefstijl coaching Zeewolde

Een proces van verandering heeft tijd nodig. Daarom geloven wij niet in ‘quick fixes’. Wij  zetten in op een duurzame aanpak die op lange termijn een positieve werking zal hebben op je (mentale & fysieke) gesteldheid en daarmee leefstijl.

Eerst een fundament, daarna bouwen

Het lichaam is complex, maar de principes van hoe het lichaam werkt is in onze optiek vrij simpel. De basis, het fundament is en blijft namelijk altijd in grote lijnen hetzelfde. Als dat ‘on point’ is, heb jij genoeg aanknopingspunten om in de toekomst op een verantwoorde manier met je lichaam om te gaan.

Benieuw naar onze personal training in Zeewolde, small group trainingen of online coaching? Bekijk hier alle TBM Trajecten!

'We support to manage your body'

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

TBM OPENT NIEUWE VESTIGING

HARDERWIJK

Schrijf je nu in voor meer info!

LET OP! Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Volg onze socials om niets te missen!

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!